Pitkä viikonloppu hurahti toooosi nopeasti! Meillä se meni terassin laajennuksen merkeissä. Ja kyllä siitä hieno tuli!! Mutta muitakin hyviä asioita kuului meidän, paremminkin minun, viikonloppuun.

Ensimmäisenä mainitsen lääkkeet, ne nimittäin alkaa olla aika minimissä. Kahdella Buranalla olen selvinnyt päivät. Eikä nekään kipuun auta joten jätän nekin nyt pois pikkuhiljaa. Oireita siitä ei tule, mutta se on enemmänkin sellainen psykologinen juttu. Kipua polvessa on, mutta ei siihen mikään pilleri tai kipurasva auta. Sen kanssa on nyt sitten vaan elettävä. Toisinaan ota yötä vasten Panacodin mutta todella harvoin, pari kertaa viikossa.

Toinen ilon aihe on suihkussa käynti. Ensimmäinen suihku seisaaltaan on takana, siis ilman suihkutuolia. Ja se onnistui suht hyvin!! Tuoli jää varmuuden vuoksi meille, jos jonain päivänä on heikko olo, mutta tästä eteenpäin aion yrittää ilman sitä.

Kolmantena haluan mainita pyykkäämisen. Eilen pesin kaksi koneellista pyykkiä ja myös levitin ne kuivumaan. Viikkasin myös kuivat pyykit pinoihin. Mies ne joutuu laittamaan kaappiin kun en saa siististi kuljetettua niitä huoneesta toiseen. Mutta pieni apu tämäkin on hänelle ja suuri asia mulle! Lisättäköön tähän vielä se, että sain eilen pakattua lasten hoitokassit valmiiksi tätä viikkoa varten.

Neljäntenä listalla on lauantaina tehty teatteri-reissu! Vietettiin tuon teini-tytön kanssa laatuaikaa ja käytiin paikallisen teatterin näytöksessä. Ihmeen hyvin jaksoin olla sen melkein kaksi tuntia siellä. Aika jäykkä tuo polvi oli sen jälkeen, mutta kyllä teki hyvää päästä käymään ihmisten ilmoilla.

Huomenna tiedossa onkin jännittävä aamu! Fyssarini vie mut kokeilemaan vesikävelyä. Jännittää ihan hirmuisesti. Mutta eniten odotan sitä, että saan hetken olla vedessä ilman keppejä. Saa pitää peukkuja, kirjoitan huomenna, miten ämmän kävi.