Keskimmäinen poikani on kotona nyt toista päivää. En tiedä, mikä tauti nyt jyllää. Tiistai-iltana ihan yllättäen poika lähti ruokapöydöstä juosten vessaan, mutta ei ehtinyt, vaan tyhjensi vatsansa eteisen lattialle. Olin varma, että vatsatautihan se taas tuli. Söi kuitenkin heti perään leipää ja oli hyvävointinen, leipäkin pysyi sisällä. Yöllä sitten nousi kuume, joten jäi eilen mun kanssa kotiin. Tuo elohopea vain makasi koko päivän joten kipeä se tosiaan oli. Nukkui kolmen tunnin päikkärit ja kun niiltä heräsi, oli kuume 39. Aamupalan ja päiväruoan kuitenkin söi normaalisti eikä tullut ylös. Perhetyöntekijä haki isoimman eskarista ja pienimmän hoidosta ja ruvettiin syömään. Keskimmäinen ei halunnut ruokaa. Annoin pienet suklaamunat jälkkäriksi ruoan jälkeen ja parin palan jälkeen tyhjensi taas vatsansa. Loppupäivänä ei sitten syönyt mitään, en oikein ottanut selvää, onko huono olo vai ei. Mehua kuitenkin joi ja se pysyi sisällä. Nyt aamulla oli lämpö 35,3, tuossa se nyt makaa ja juo mehua. Voi kun tää olis vaan joku kuumetauti eikä vatsatauti!!!!

Sitten pääsenkin taas lempipuuhaani, eli rutisemiseen! Yksi sana, TYKS!! Viime lääkärikäynnillä lääkärin piti laittaa postilla mulle sairaslomatodistus kotiin, jotta saan sen toimitettua tarvittaviin paikkoihin, ja uusi aika kesäkuulle. Eihän sitä kuulunut, joten soitin perään reilun viikon päästä. ”Ei täällä ole merkintää mistään todistuksista tai uusista ajoista.” Sain kesäkuun ajan puhelimessa ja todistus luvattiin toimittaa heti postissa. Soitin vielä parin päivän päästä ja pyysin reseptiä lihasten rentouttajiin. ”Selvä, laitetaan tulemaan.” (Mä en ymmärrä, miks siellä ei käytetä e-reseptiä vaan reseptit toimitetaan postitse.) Vaan eipä ne ole vieläkään tullut!! Taas saan soittaa perään. Jumaliste että kismittää, miten vaikeeta tää nyt taas voikaan olla. Argh!

Sitten vielä loppuun iloisia uutisia. Pääsen jo vähän kävelemään yhden kepin kanssa. Eilen aamulla kävelin olohuoneesta kettiöön yhden kepin kanssa ja keitin kahvit. Sitten vein kahvin kupissa parvekkeelle ihan itse, yhden kepin turvin!! Mahtavaa!!