Tänään aamulla oli toinen lymfaterapia. Nyt tehtiin vähän pidempi hoito. Polvi kyllä tuntuu jokseenkin kipeämmältä kuin normaalisti. Toivottavasti tämä nyt saisi jotain aikaiseksi, ainakaan vielä ei ole mitään eroa. Terapeutti suositteli 15-20 hoitokertaa. Nyt odotankin lääkärin soittoa, toivon saavani tähän maksusitomuksen. Hoitoa tehdään 3 kertaa viikossa ja kerta maksaa 55e.

Eilen kävin varmuudeksi terveyskeskuksessa otattamassa tuon CRP:n, pelko ei antanut mielenrauhaa. Se oli alle 5 eli kaikki toistaiseksi hyvin. Illalla huomasin pienen näpyn lymfateippien alla. Aamulla otin teipit pois ja siellä olikin vesikello. Pituudeltaan noin sentti, leveydeltään puolikas. Ja niin alkoi taas pahat ajatukset vallata mieltä. Jos on teipille allerginen niin tulee ihottumaa, harvoin vesikelloja ja tässäkin tapauksessa niitä on vain yksi. Pelkään niiiiiiiiin paljon, että siellä on joku fistelin alku ja rumba alkaa alusta. On tosi kurjaa, että pienikin muutos tähän normaaliin arkeen aiheuttaa mulla paniikin. Ja siltä ei sitten säästy kukaan. Pinna kiristyy ja kyyneleet valuu. Google on jo melkein kulutettu loppuun (tiedän, ei kannattaisi). Toivottavasti se lääkäri soittaa pian, aion tästä kysyä samalla.

Iltapäivällä olis vielä fyssari, jonne raahaan mieheni mukaan. Saan tänään kotiin sen sähkölaitteen auttamaan jumpassa ja miestä opetetaan mobilisoimaan polvea.