Jännitin tämän päiväistä lymfaterapiaa ihan turhaan! Se oli täysin kivutonta ja rentouttavaa. Sellaista erittäin hellävaraista hierontaa, vai voikohan sitä edes hieromiseksi sanoa. Hoito aloitettiin kaulalta, josta siirryttiin kipeään polveen. Nyt tehtiin normaalia lyhyempi hoito niin nähdään, miten jalka siihen reagoi. Seuraava hoito on perjantaina aamulla. Hoidon jälkeen sain vielä lymfateippauksen polveen, joka jatkaa hoitoa, tässä kuva siitä.008.jpg

Tässä kuva eilisestä fyssarilla käynnistä. Polven sivussa on kinesioteippi helpottamassa kipua. Reidessä on kiinni elektrodit, jotka johdattavat sähköä reisilihakseen. Fyssari oli vähän huolissaan kun ei reidessä tapahdu mitään muutosta. Tätä nyt sitten kokeillaan avuksi. Tässä kuvassa myös näkyy polven maksimitaivutus, kuvassa ei näy mun kivusta johtuvaa irvistystä..

002.jpg

Tähän on sairaanhoitaja merkinnyt kaikki toimenpiteeni, jotka on tehty 3,5kk aikana.16.12 minulle on tehty haavan lavaatio ja poistettu VAC alipainelaite, jostain syystä tuossa lukee vain toimenpide/leikkauskertomus.

006.jpg