Normeista poiketen, ensin ne hyvät jutut! Ja arvatkaa, liittyykö se mitenkään Antti Tuiskuun?? No jooooo! Hitto mikä show! Vieläkin, kun mietin sitä, niin menee kylmät väreet. Keikka oli koko rahan arvoinen. Huippu jätkä, ja mitä kaikkea se onkaan käynyt läpi. Kyllä itselläkin oli tippa linssissä, kun Antti kertoi, miten hänelle on uran alkuvaiheessa tarjottu jopa rahaa siitä, että hän lopettaisi. Kyllä saa mies olla ylpeä itsestään ja siitä, mitä kaikkea hän on saavuttanut. Ainoa huono puoli reissussa oli meidän paikat. Penkit olivat niin lähetysten, etten saanut jalkaani muualle kun siskon syliin. Vaikka, eipä me paljoa maltettu istua ;) Ja se kyllä tuntui jalassa. Keikan loppuvaiheessa en enää pystynyt varaamaan jalalle painoa ja kotimatka sujuikin hyvin läheisissä tunnelmissa jääpussin kanssa. Mutta mitä sitten! Huippu reissu ihan mahtavassa seurassa. Kyllä tuli taas naurettua. On mulla vaan ihania ihmisiä ympärilläni <3

Maanantaina olin magneettikuvilla. Hain Kipuklinikan ohjeistuksen mukaan Hammasklinikalta rauhoittavat, mutta eihän ne mitään vaikuttanut. Satsin olisi voinut helposti tuplata. Mutta onneksi hoitajat olivat ihania, juttelivat lähes koko kuvauksen ajan rauhoitellen. Ja se olikin tosi nopeasti ohi, aikaa meni ehkä 20 minsaa. Pääsin sieltä suoraan vielä röntgeniin, vaikka sinne oli aika varattu vasta kahden tunnin päähän. Eli toisin sanoen, varasin reissuun koko päivän, mutta kotona olin jo ennen puolta päivää. Kerrankin näin!

Tiistaina oli taas fyssarin vuoro. Jalka on edelleen lähes tunnoton. En kuitenkaan lähde vielä soittamaan minnekään, mulla on kuitenkin ens viikolla taas Tyksiin aika selkäfyssarille ja toimintaterapeutille, juttelen sitten siellä asiasta. F yritti saada polvilumpioo liikkeelle mutta eihän se mihinkään liiku. Sivusuunnassa ehkä vähän kun oikein tarkkaan katsoo, mutta pystysuunnassa ei yhtään. Kipu oli kuitenkin lähes sietämätöntä. Illalla suihkun jälkeen huomasinkin ison alueen jalassa, jossa oli värimuutosta. Yön aikana oli kuitenkin onneksi normalisoitunut. Magneetti- ja röntgenkuvatkin näkyivät jo koneella mutta niitä ei oltu vielä lausuttu. Jotain fyssari niistä katseli mutta sanoi kyllä, ettei ole mitenkään ammattilainen näissä eikä osaa läheskään kaikkea tulkita. Ensi viikolla ne on lausuttu, joten katsotaan sitten tarkemmin. Toivottavasti siellä ei ole mitään. Tänään on mies yön pois kotoa töiden takia. Selkä kipeytyi taas eilen hurjasti, joten jouduin pyytämään apua pienempien miesten osalta ja laittamaan heidät loppupäiväksi ja yöksi hoitoon. Hyvä kun kävelemään taas pääsee. Jospa se menis lääkkeillä ja levolla taas paremmaksi.

Keskiviikkona olinkin siellä munuaisten ja virtsateiden ultrassa. Kaikki oli sillä saralla hyvin. Ei sillä, ettäkö sitä edes oikeastaan epäilin, mutta ihan hyvä, että sekin tarkistettiin.

Huhhuh! Jokos sitä alkaisi pikkuhiljaa selvitä tähänkin päivään. Olen joutunut parina iltana ottamaan taas vahvimmat kipulääkkeet, mitä kaapista löytyy. Ja sen kyllä huomaa. Lääke vaikuttaa vielä pitkälle seuraavaan päivään, olo on tosi sekava. Tänäänkin nukuin reilun kaksi tuntia päivällä. Mahtaakohan sitä uni tulla illalla ollenkaan. No, onneksi ystävä muistutti, että Syke-sarjan loput jaksot on katsottavissa Areenassa, siinä se yö menee mukavasti ;)

Nyt laittamaan jotain pientä syötävää, jotta esikoinen jaksaa tänään discoilla. Jos se nyt muistais ostaa niitä herkkuja pikkuhiljaa eikä niin kuin viime kerralla. Poika oli 20 min discossa, jonka jälkeen hän soitti hakemaan kotiin. Oli ostanut koko rahalla herkkuja ja vetänyt ne naamaan kerralla, tuli vähän paha olo ;)