Täällä sitä jatketaan entiseen malliin. Lääkärin ohjeesta huolimatta en ole pitänyt taukoja jumpassa. Pari rennompaa päivää on ollut, mutta kyllä mä tuota konetta käytän joka päivä sen 4-5 kertaa. Nyt alan huomaamaan itsessäni lusmuilijan piirteitä. Muutamat viimeiset päivät on olleet ihan pakkopullaa, ei kiinnosta sitten yhtään tuo jumppa. Mut kun lähden sohvalta liikkeelle niin huomaan kuin tönkkö se on, ja siihen auttaa vain tuo kone. Jäykistymistä tapahtuu selkeästi, maksimiasteet on aika lailla 55-60. Kävelyssäkin tämän huomaa. Plussaa kuitenkin on, että pystyn tällä hetkellä varaamaan jalalle aika hyvin jo painoa. En koko painoa, mutta reilusti yli puolet!!

Mutta kurjuuksien kurjuus, meillä alkoi perjantaina vatsatauti. Eskarilainen tuli kotiin kesken päivän ja nyt on kaikki miehet taudin armoilla. Anoppini on meillä kylässä, ja onneks onkin, mitenhän täällä mahdettais selvitä ilman apukäsiä. Mulla on kyllä hurjan reippaita lapsia, rutisematta ne tyhjentää vatsaa ja silti jaksavat välillä hymyilläkin. Pienet rakkauspakkaukset!! Jännittää tosi paljon että iskeekö tauti muhun. Soittelin just osastolle ja kysyin että mitä tehdään jos alan oksentaa, vaaranahan on että antibiootin vaikutus laimenee ja lakkaa. Sain ohjeeks soittaa huomenna uudelleen jolloin lääkäri on paikalla, voi olla tarvetta iv antibiootille. PASKA! Mut parempi sekin kun ottaa yhtään ylimääräistä riskiä.

Mä täällä haaveilen tuon vahvimman kipulääkkeen pois jättämisestä! Torstaina olis taas TYKS päivä ja silloin aion vaatia miedompaa lääkettä, kerta heitolla sitä en suostu pois jättämään mutta vähentämällä kyllä. Kyllä maistuis lasillinen punaviiniä tai ehkä jopa lonkero! Varsinkin kun ilmatkin nyt näyttää noin hienosti suosivan. Ihan sairaan kaunis kevät on tullut!!

Me jatketaan täällä yökkäämistä. Nauttikaa auringosta!!